Kyselytutkimukset

Yksi tapa ansaita rahaa netissä on vastata kyselyihin. Surveyt eli mielipidekyselyt ovat suosittu tapa ansaita lisätuloja USA:ssa. Siellä kyselyitä on enemmän ja niistä maksetaan paremmin. Suomessa toiminta on marginaalisempaa, mutta pientä taskurahaa niiden avulla voi tehdä.

Kyselyistä saat kohtuullisen korvauksen jokaisesta kyselystä. Riippuen vaikeustasosta ja pituudesta maksetaan rahapalkkio n. 0,5€-15€ tai mahdollisuus osallistua arvontaan. Joillakin sivuilla on myös bonuspistejärjestelmä.

Yleensä systeemi toimii niin, että annat itsestäsi tietoja sivulle, joka kyselyjä tarjoaa. Sen jälkeen kyselyitä tulee sähköpostiisi sitä mukaa, kun sinun katsotaan olevan oikean tyyppinen henkilö vastaamaan tiettyyn kyselyyn. Kyselyiden määrä voi vaihdella kulutustottumuksien, iän, sukupuolen jne… mukaan

Internetissä on myös olemassa erilaisia arvontoja ja niihin voi osallistua ihan oman näkemyksensä mukaan. Varmaa tuottoa niistä ei kuitenkaan saa, joten ainoa peruste niihin osallistumiseen on hupi ja jännitys. Sen takia kai ihmiset lottoaakin. Itse en näistä perusta, alla kuitenkin muutama arvonta!


Muutamia kyselytutkimus verkkosivuja

Kannattaa rekisteröityä mahdollisimman moneen kyselyitä tarjoavaan sivuun, saadaksesi paljon kyselyitä.

Omat kokemukset

Itse olen rekisteröitynyt tällä hetkellä vaikuttajapaneeliin, huutopaneeliin, europaneeliin, nordicpanel ja triabaan. Nämä kaikki maksavat palkkiot puhtaana rahana PayPalin kautta. Lisäksi olen myös rekisteröitynyt MielipideMaailmaansekäYouGoviin, joka maksaa palkkiot hyödyllisinä lahjakortteihin eri paikkoihin, oman valintasi mukaan (mm. Mcdonalds, CDON, zalando)

Otin netistä selvää, että kaikki tässä kirjoituksessa ja osiossa mainitut tutkimussivustot ovat alansa A-luokkaa, joten maksujen pitäisi tulla aikanaan. Muitakin sivustoja löytyy varmasti, mutta kannattaa aina ottaa ensin perusteellisesti selvää luotettavuudesta ja palkintorakenteesta.

Olen saanut vastattavaksi kyselyitä, joissa on kysytty esim. alkoholin käytöstä ja pelaamisesta/peleistä. Palkkioista sen verran, että se on useimmiten n. 1€/10min.

Suurin osuus kyselyistä minulle on tullut Nordicpanelilta, Vaikuttajapaneelilta sekä Huutopaneelilta. Muutenkin heillä tuntuu olevan korvaukset kohdillaan. Itse asiassa ne ovat tuottaneet minulle 77% kaikista kyselytuloista.

Tyypillisesti sinun täytyy täyttää kyselyitä joko 5€ tai 10€ edestä, ennen kuin pystyt nostamaan tulosi PayPal tilillesi. Tässä alla vielä yksi todiste siitä, että kyselyillä voi oikeasti tehdä ihan hyvät karkkirahat.

kysely_maksut.png


balance.png

Jätä kommentti