Affiliate ja mainokset

Oman nettisivun tai blogin perustaminen voi luoda suuriakin tuloja! Suomessakin on useita kymmeniä tuhansia tienaavia bloggaireita. Super suosituksi pääseminen vaatii tosin raakaa työtä, intohimoa ja omistautumista. Pienemmälläkin vaivalla voi saada tuloja, joskin pienempiä.

Perustamalla oman nettisivun, tai useamman, ja lisäämällä sinne mainoksia voit saada ajan kuluessa satojen eurojen tuoton kuukaudessa. Tämä ei kuitenkaan ole hätäisen hommaa!

Perusta nettisivu aiheesta jonka tunnet, jolla uskot olevan kysyntää, joka on parempi kuin kilpailevat. Helppoa eikö? Kun olet keksinyt sopivan aiheen, loppu on helppoa. Esim.kotisivukoneella luot kotisivut nopeasti ja vaivattomasti.

Monet omalla sivulla tienaavista ovat kuitenkin bloggaajia ja siinä vaiheessa kotisivukoneen kattavat ja hieman tyyriimmät palvelut eivät ole välttämättä tarpeen. Ilmaisilla blogipalveluilla(mm. blogspot) pääsee hyvin alkuun. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että palveluntarjoaja sivulle saa lisätä mainoksia!

kirjoituskone_49790a.jpg

Blogin perustamista kannattaa miettiä, jos on joku itseä kiinnostava aihe. Kannattaa myös miettiä onko blogille lukijoita. Pelkän rahan takia ei välttämättä kannata kuitenkaan alkaa bloggaamaan, sillä usein rahan kiilto silmissä perustetusta blogista huokuu tämä tunnelma. Eikä mielenkiinto välttämättä riitä blogin ylläpitoon, koska menestyminen ja rahan tulo vaatii satoja tunteja töitä.


Sivujen spämmäys

Kuulin tästä keinosta hiljattain, eikä minulla ole omaa kokemusta, enkä aikonut tätä ruveta harrastamaan sen järjettömyyden vuoksi. Jos kuitenkin haluaa rahaa ja on aikaa, niin en näe syytä miksei tämä toimisi.

Ideana on perustaa sivuja ilmaisten blogipalveluiden kautta, mihin sitten laitetaan GooglenAdsense-mainoksia. Sitten kun sivuja on tehty tarpeeksi niin niiden linkkejä spämmätään mm. keskustelupalstoille tai suosittujen blogien keskustelu/kommentti-osioon.

Yhden sivun tuotto ei päätä huimaa, mutta satojen tehtyjen sivujen jälkeen rahaa varmasti liikkuu jo jonkun verran.

En osaa kertoa enempää, koska henk. koht. kokemusta ei tästä ole.


Mainoksia blogiin

Kun olet saanut sivuille säännöllistä kävijävirtaa, on aika lisätä mainoksia. Älä häpeä mainostamista, sinun tulee saada palkka työstäsi. Suurimmat tulot lienevät saavutettavissa affiliate-kumppanuuksilla. Mistä etsiä mainostajia ja affiliate-kumppaneita:

TradeTracker ja TradeDoubler ovat molemmat suomalaisia ja helppokäyttöisiä, sekä luotettavia. Google Adsense on hakukonejätin vastine näille, todella helppo käyttöinen! Suuremmat tulot ovat saavutettavissa kumppanuusmarkkinoinnin avulla eli TradeTrackerilla tai TradeDoublerilla.

Muista, että mainokset eivät välttämättä tuota mitään, jollei ne ole kiinnostavia ja houkuttele vierailijaa klikkaamaan mainosta.

Jätä kommentti