Vedonlyöntibonukset

Täysin ilmaiseksi vedonlyöntiyhtiöt eivät rahaa anna, vaan he vaativat että bonusta tulee kierrättää. Esim. NordicBetillä tämä kierrätysvaatimus on 3x talletus+bonus.

Jotta rahaa ei jää kierrätysloukkuihin sinun kannattaa valita itsellesi ns. turvasatama johon pyrit ohjaamaan kaikki voittosi. Eli valitse yksi vedonlyöntiyhtiö, joka on luotettava ja tarjoaa suht hyvät kertoimet. Itse valitsin NordicBetin, jos haluat se voi olla myös vaikka Veikkaus, mutta huonompien kertoimien takia se syö voittosummaa pienemmäksi.

Sitten itse rahan tekemiseen.

Talleta rahaa ”turvasatamaasi” ja siihen vedonlyöntiyhtiöön, josta haluat bonuksen hyödyntää. Kun olet saanut bonuksen käyttöösi, etsi kohde jossai kertoimet ovat suht lähellä toisiaan ja jossa on vain 2 vaihtoehtoa, mm. jääkiekon moneylinevedot, tenniksen voittaja, yli/alle 5.5 maalia….

Esim. moneyline (koko pelin voittaja jatkoaika huomioituna) Pelicans – Ilves

Pelicans 2.05
Ilves 1.90

Palautusprosentti 98.61% (arbitraasilaskin)

Panosta ”turvasatamalla” siihen, jonka voittoon uskot ja bonusyhtiöllä toiseen. Esim. jos panostat bonusyhtiöllä 200€ pelicansille, sinun pitää panostaa 215€ ilvekselle ”turvasatamalla”.

5857256935_e7686df9f8_z
Päättyipä peli kummin päin vain voitat 410€ ja näin voittoa syntyy lähes bonusrahan verran.

Jos peli päättyy Pelicansin voittoon, joudut tietysti panostamaan toisen kerran johonkin toiseen peliin, koska voittorahoja ei voi nostaa bonusyhtiön kierrätysvaatimuksen takia. Yritä siis aina voittaa ”turvasatamallasi”. Jos sinulla ei ole paljoa alkupääomaa, kerrytä kassaasi pienimmillä bonuksilla ensin!

 
PS. Kannattaa pelata tasaeuroilla esim 215€, eikä 215,43€ vaikka arbitraasilaskuri sanoisi tuon rahamäärän antavan tismalleen saman voittosumman molemmille vedoille.

Hyödyllisiä linkkejä

Nordicbet 50 eurolla ilmaisvetoja!

Betsafe 50€ ilmaisveto

Betsson

Veikkaushuone 100€ bonus

Unibet 100€ + 10€ bonus

Sure bets TOP-10/oddsportal (10 parasta tarjolla olevaa arbitraasia)

Vedonlyöntibonuksia

Lisätietoa arbitraasivedonlyönnistä

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Vedonlyöntibonukset

  1. Paluuviite: Netissä tienaaminen 2017 | Taskurahojen tienausta

Jätä kommentti