Q1/2015

 

Maailma muuttuu, niin minäkin! Olen vaihtanut tuloksen raportointiaikavälin kvartaaliin entisen kuukausittaisen raportin sijasta. Tämä muutos helpottaa ensisijaisesti minua, mutta uskon sen olevan myös olevan lukijaystävällisempi, sillä kvartaalikatsaukset poistavat tulosten varianssia. Näin ollen saan tehtyä tuloksista parempia tilastoja ja taulukoita

Rahan lähteet:

Mainos- ja affiliatetulot: 66,62€

Surveyt: 24,3€

Vedonlyöntibonukset: 270€

Muut: 0€

Yhteensä:

 360,92€


Tienaataskurahaa-sivuston Q1

q1_kppyr.png

Tämän sivuston tuotto


Kvartaali sanoina

Kaiken kaikkiaan vuoden 2015 alku on ollut lupaava. Vuosi starttasi rytinällä tammikuussa, erityisesti TradeTracker tuotti hyvin affiliate-tuloja.

Helmikuu oli osaltaan vähän hiljaisempi kuin tammikuu, olen kuitenkin tyytyväinen erityisesti kyselytutkimusten tuottoon. Olen pitänyt kiinni kyselytutkimusten täytöstä, vaikka niiden tuloilla ei todellakaan pääse taivaaseen asti! Ne ovat kuitenkin hyvää oheispuuhaa esim. Netflix-sarjojen ohella tehtäväksi! Ei mene sekään aika hukkaan.

Maaliskuu on ollut kaikkineen peruskuukausi, niin mainos- ja affiliatetulojen osalta, kuin myös kyselytutkimusten osalta.

Vedonlyöntibonukset näyttelevät pääroolia vuoden ensimmäisen kvartaalin tuloissa. Otin taas ne pitkästä aikaan hyödynnettäväkseni. Erityisesti kassaa lihotti Betredkingsin ja Nordicbetin talletusbonukset. Myös El Classicon ja hiihdon MM-kisojen myötä pääsin hyödyntämään ilmaisvetoja monella eri vedonvälitäjällä. Kaiken kaikkiaan 270€ tuottoon voin olla tyytyväinen ja tavoittena on pitää tulos yli 150€/kvartaali.

Olen erittäin tyytyväinen vuoden ensimmäisen kvartaalin tuottoon. En koe, että rahan tienaaminen netissä vaatisi minulta minkään näköisiä lisäponnistuksia, vaan nautin tämän sivuston ylläpidosta, sekä kyselytutkimusten tuotosta. Jos siitä saa rahaa, se on aina vain plussaa!

Jätä kommentti